HealthyLIFE!

HealthyLIFE!

Onze praktijkondersteuner Ellen van Buggenum heeft voor het programma HealthyLIFE een mooi interview gehad, deze kunt u lezen op de volgende link: https://healthylife.ecsplore.nl/ervaringen/ervaringsverhaal-ellen-van-buggenum.

 

HealthyLIFE is een programma van 24 maanden waarbij de combinatie tussen beweging, voeding, ontspanning en slaap centraal staat. Doel is het bevorderen van een actieve leefstijl en een gezond eetpatroon. Kleine aanpassingen en een positieve mindset leiden tot gedragsveranderingen. U bekijkt kritisch uw leefstijl en leert ongezonde gewoontes om te zetten in (bewust) gezondere keuzes. Uw nieuwe leefstijl draagt bij aan de kwaliteit van leven, zelfredzaamheid, een betere gezondheid én langer meedoen in de samenleving. Om dit mogelijk te maken, wordt u zowel individueel als in een groep begeleid en ondersteund door een leefstijlcoach én een beweegcoach. Stap voor stap gaat u samen aan de slag met uw persoonlijke en haalbare doelen. Aan de hand van verschillende metingen bekijken ze samen met u uw voortgang.

 

Voorwaarden voor deelname
Om aan healthyLIFE te kunnen deelnemen, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze bespreekt uw huisarts met u. Meer informatie hierover kunt u ook lezen op de website van Zorginstituut Nederland.

Hoe verloopt de aanmelding voor deelname?
Uw huisarts of praktijkondersteuner geeft uw interesse door. Daarvoor moet u toestemming geven. De planner van healthyLIFE ontvangt dan uw voor- en achternaam, telefoonnummer en naam van uw zorgverzekeraar. Bij voldoende deelnemers in uw regio neemt onze planner contact met u op voor uw deelname aan healthyLIFE. Samen maakt u afspraken voor uw intakegesprek met de leefstijlcoach en deelname aan de leefstijlbijeenkomsten en de beweegbijeenkomsten.

Let op: doorverwijzing loopt altijd via de huisarts en de praktijkondersteuner. U kunt zich niet zelf aanmelden voor deelname aan het programma healthyLIFE.

 Translate »
Call Now Button