Activeer uw Patiëntenportaal

Patiëntenportaal

De patiëntenportaal applicatie is een moderne toevoeging die wij u als praktijk bieden. De applicatie is beschikbaar in elke webbrowser, of u nu een PC, laptop, tablet of smartphone gebruikt.

Door in te loggen op de applicatie kunt u als patiënt meteen diverse zaken regelen met uw huisartsenpraktijk, zonder dat u aan de telefoon in de wacht hoeft te staan. Zo kunt u online een afspraak in plannen op de speciaal daarvoor ingerichte tijdsloten, herhaalmedicatie bestellen, bloed- en röntgenuitslagen inzien, inclusief het bijbehorende doktersadvies en zelf een email-consult versturen aan uw huisarts. Hiermee voldoen we als praktijk ook aan de landelijke eis voor elektronische inzage in uw eigen patiëntendossier.

De medische informatie is veilig, doordat de patiëntenportaal applicatie ontwikkeld is naar de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software.

Het is niet mogelijk om op uw eigen account, herhaalrecepten of een medische vraag te stellen voor een ander, bijvoorbeeld uw kind of ouder.

Account aanvragen

  Hoe werkt het portaal

  Hieronder leest u welke stappen noodzakelijk zijn om een profiel aan te maken. Omwille van veiligheidseisen is het belangrijk dat iedere persoon een eigen mobiele nummer en een eigen e-mail adres heeft. Dergelijke informatie kan NIET voor meerdere profielen gebruikt worden.

  Aanmaken door praktijk

  Een patiëntenportaal account dient door uw huisartsenpraktijk aangemaakt te worden met behulp van uw persoonlijke gegevens. Om aan alle privacy wetgevingen te voldoen is het belangrijk dat alleen u uw medische gegevens kunt inzien.

  Vereisten

  • Het email adres moet een persoonlijk email adres zijn dat alléén door u wordt gebruikt!

  • Het mobiele telefoonnummer moet een persoonlijk nummer zijn dat alléén door u wordt gebruikt.

  • Het account is wettelijk alleen mogelijk vanaf 16 jaar.

  Contacteer ons

  Vul nevenstaand formulier in met uw persoonlijke gegevens. Binnen 72u maken wij uw account aan en ontvangt u van ons een mail om uw gegevens te valideren.

  Validatie

  U ontvangt een email met daarin het verzoek om op een link te klikken. Hierna ontvangt u een bevestigingcode via de SMS op het door u opgegeven mobiele nummer. Op deze wijze verifieert het systeem of de gegevens correct zijn. Nadien kunt u uw eigen wachtwoord bepalen.

  Inloggen

  Met behulp van de zojuist verkregen gegevens (inlognaam en wachtwoord) kunt u nu inloggen via het Patiëntenportaal. Dat kan op de homepage onder ‘Login voor de patiënt!’ Ook nu krijgt u weer een SMS verificatie. Dit is een wettelijke verplichting daar we met medische gegevens werken.

  Online afspraak maken

  Herhaalrecepten

  Inzage dossier en e-consult

  Translate »
  Call Now Button