Vaccinatiebewijs CoronaCheck

Vaccinatiebewijs CoronaCheck

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u uitleg/hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Gelieve niet onze praktijk hierover te bellen.

 

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Staan uw vaccinaties geregistreerd op https://mijn.rivm.nl/vaccinaties/login?

Indien uw vaccinaties (gezet door onze praktijk) niet of niet goed geregistreerd staan in de CoronaCheck-app, kunt U naar de praktijk mailen met geldig identificatiebewijs bij de hand. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

Indien u beide vaccinaties bij de huisarts heeft laten zetten, en u heeft toestemming gegeven dit te delen met RIVM  en de vaccinaties zijn niet zichtbaar in de CoronaCheck-app?
Dan vragen wij u een mail te sturen naar hr-praktijk@meditta.nl met:
– uw naam,
– geboorte datum,
– datum vaccinatie,
– of u akkoord gaat met het toezenden van een pdf bestand per mail.
U ontvangt dan een pdf bestand per mail waarmee u zelf in de corona check app de vaccinatie kunt toevoegen
Dit wordt elke maandag en donderdag verwerkt.

 

 

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.Translate »
Call Now Button